Popüler Mesajlar

Editörün Seçimi - 2019

Göğüs Büyütme Gerçekte Ne Kadar İhtiyacınız Var?

Plastik cerrahi sonuçları uzun sürse de, meme implantlarınızı tekrar yaptırmanız gerekebilir (burada revizyon ameliyatından bahsetmiyoruz). Çoğunlukla, meme implantları vücut içine yerleştirildikten sonra, şekil veya hacimde herhangi bir değişiklik veya sızıntı veya yırtılma kanıtı olmadığı sürece sonsuza kadar sürebilir. Fakat zaman ve yaşlanma süreci devam ederken, göğüsleriniz ilk yapıldığında olduğu kadar iyi görünmeyebilir.

Bunları da beğenebilirsin: Bu Prosedür Ameliyat Olmadan Göğüslere Asansör Verir

Ann Arbor, MI, plastik cerrah olan Paul Izenberg, MD, bazı kadınların implantlarını çıkarmayı veya değiştirmeyi tercih ettiğini, çünkü implantların yırtıldığını, kapsül kontraktürü yaşadığını, dalgalanma yaptığını, implantların pozisyonunun değiştiğini veya istediklerini belirttiklerini açıklıyor. Meme büyüklüğünü veya şeklini değiştirmek için Ve son zamanlarda meme implantlarına son kullanma tarihleri ​​koyuldu. Northbrook, IL, plastik cerrah MD, Benjamin Schlechter, şirkete bağlı olarak raf ömrünün beş yıl olduğunu söylüyor.

Salin implantları yıllar önce yapılan hastalar şimdi sık sık implantlarının değiştirilmesini istiyorlar. “Birçok kadın salin implantlarını silikon implantlarla değiştirmeyi seçiyor” diyor Dr. “Silikon implantlar günümüzde plastik cerrahi endüstrisinde kullanılıyor ve özellikle göğüs dokusunun çok az üzerinde bulunan kadınlar için, onlara daha doğal bir his veriyor. Ayrıca, daha az dalgalanma ile doğal bir his için 'yapılandırılmış' olan yeni bir salin implantı olan Ideal İmplant da var.

Bazı plastik cerrahlar implantlarınızın her 10 yılda bir “yenilenmesini” sağlamanın en iyisi olduğunu söylerken, diğerleri buna katılmıyor. “İmplantları yenilemenin gerçekten gerekli olup olmadığını bilmiyorum. Yeni bir makale implantların 10 yılda değiştirilmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, implant garantisi 10 yıl sonra sona eriyor ve implantı değiştirerek, bu yeni bir garanti süresine girmenin bir yoludur ”diyor Dr. Schlechter. “İmplantlarda sorun varsa ve hastanın sonuçlardan memnun olması durumunda implantları yenilemenin gerekli olmadığını söyleyebilirim.”